Opdateret januar 25, 2022 af Restaurantoversigten

Firmajulefrokost København

Firmajulefrokost København

Firmajulefrokost i København og den perfekte firmafest

Står du og skal arrangere næste firmajulefrokost i København, men vil gerne planlægge lidt aktiviteter inden selve middagen om aftenen, så kan vi hjælpe dig med lidt inspiration til, hvilke aktiviteter som er passende til virksomheder. 

Det kan netop være svært at udvælge de helt rette aktiviteter inden din firmajulefrokost i København, da det helst skal passe ind i både tema, årstid og tempo. Husk at kende dit publikum, i denne sammenhæng dine kolleger, når du skal udvælge dine udfordringer og lege.

Hvis det ikke er din spidskompetence at planlægge og finde på de bedste aktiviteter i København, så lad eksperterne om det. Vi kan varmt anbefale Pulsevent, som har mange års erfaring med aktiviteter inden firmafester i København og resten af Danmark, såsom blandet at planlægge det aktive program inden en firmajulefrokost.

Hvad skal I lave inden jeres firmajulefrokost?

Det er altid interessant, sjovt og legende at udfordre dine kollegers samarbejde, og se hvor evner rækker til, og hvor holdets udfordringer opstår. Inden en firmajulefrokost er det oplagt at ryste dine medarbejdere sammen, så de har de bedste forudsætninger for at fuldende dagen med gode samtaler til middagen senere i København.

Pulsevent kan skræddersy din dag, så den passer perfekt til jeres tidsum, fysiske niveau og behov. Det kan være alt fra fysisk aktive og udfordrende aktiviteter inden jeres firmajulefrokost til mere hjernevridende og fordybende aktiviteter. 

Lad derfor Pulsevent kickstarte jeres dag i København inden i skal til firmajulefrokost og spise god mad og drikke god vin hele aftenen. Der er intet som en god start på firmafesten.

Pulsevent kan både tilrettelægge ud fra, at I hopper i træningstøjet til øvelser til, hvor I er i festtøjet og derfor skal bruge andre mindre aktive øvelser og udfordringer.

Aktiviteter som er mulige i København inden jeres firmajulefrokost

Du kan få et energiboost både i form af indendørs såvel som udendørs aktiviteter. Hvad end der må passe jeres tempo er muligt - få pulsevent til at sætte jeres perfekte program inden jeres firmajulefrokost i København.

Du kan både spille boldspil i alle former og størrelser - store som små bolde og kendte som ukendte spil. 

De tilbyder blandt andet deres “Mesterskaber i Pulsbold”, som er en række af alternative boldspil, som er en genial aktivitet inden jeres firmajulefrokost i København, da konkurrencen og sammenspillet mellem de ansatte bliver afprøvet. 

Hvis hjernen skal udfordres ville det også være interessant for jer at prøve den menneskelige version af stratego, hvor I skal erobre fanen og lægge jer den helt rette strategi i fællesskab. 

I samme kategori tilbyder Pulsevent i København også “Storkommunikation”, som udfordrer kreativiteten og jeres evne til teambuilding, så der er rigeligt at tale videre om, og grine af, til jeres firmajulefrokost. 

Så det er bare med at komme i gang med at planlægge din firmajulefrokost og dagen op til med en masse sjove aktiviteter og udfordringer, så dine ansatte får en dag de sjælendt glemmer. Kontakt Pulsevent for gode ideer, hjælp og koordinering.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
Copyright © 2022 restaurantoversigten.dk