Opdateret januar 10, 2022 af Restaurantoversigten

Restaurant Kolding

Lokation

Som Danmarks 7. største by, byder Kolding på køkkener fra alverdens hjørner.
Restaurant kolding

På restaurant i Kolding | Find din smag her

Her er der rigeligt af smag, spændende dufte og eksotiske krydderier, så uanset hvilken restaurant i Kolding du vælger, er du sikker på en gastronomisk oplevelse for sig. 

Om du er beboer i byen, tilflytter eller blot på besøg, vil du helt sikkert finde noget i den jyske by, som passer til lige din smag. Her er noget for børnefamilien, madelskerne, de studerende og alle midt i mellem.

Læs med i vores guide, hvor vi tager dig gennem nogle af de absolutte must-tries, når det kommer til en restaurantoplevelse i Kolding.

Romantik og hygge i Kolding

Er du på udkig efter romantik og hygge, så vil du ikke være taget forgæves til den sydjyske by.

Om du er til den helt klassiske romantik eller en moderne romance, så finder du mange restauranter i Kolding, som byder op til en smuk aften med vin og flettede fingre. 

Romantik behøver ikke at være meget bekostelig, og det ved restauratørerne i Kolding. Du finder nemlig en restaurant, som byder op til hyggeligt samvær og god mad i en hver prisklasse.

Så om du ønsker at invitere kæresten ud for de surt-optjente penge, eller planlægger at fejre bryllupsdag blandt jysk charme og frihed, så vil du altså nemt finde noget til jeres smag i Kolding.

En restaurant, som med sin menu og dekoration i den grad byder op til romantik og hygge, er Madkælderen Koldinghus.

Her kan du nyde autentiske retter med fokus på lokalområdet og kreeret på friske råvarer i en smuk kælder fra midten af 1400-tallet. 

Er du til den helt store oplevelse, kan du her hver torsdag, fredag og lørdag komme til ‘Aften i Madkælderen’. Her bliver du budt på en hel aftensoplevelse med aperitif, snack og en 4-retters sæsonmenu. 

Madkælderen Koldinghus har derudover åbent for frokost hver dag mellem kl. 11:30 - 15:00. 

Restaurant i Kolding for hele familien

Er hele familien draget sammen mod den jyske by, om så det er for sommerferie, en weekendstur eller blot en enkelt shoppingdag, så kan I roligt se frem til de mange spisemuligheder der venter jer. 

Her finder I både nogle af de kendte kæderestauranter, som er at finde i de fleste større byer i Danmark, som Gorm’s, med sine altid lækre pizzaer, eller Bone’s, til de spareribs-elskende danskere.

Prisniveauet er forskelligt, men de fleste vil I kunne finde i den billigere ende, som gør det meget nemt for en børnefamilie at finde en restaurant i Kolding. 

Elsker alle I familien pizza og pasta, og en smag fra de varmere lande, vil en tur til den italienske restaurant Bella Italia helt sikkert være et hit.

Her er der rigeligt at vælge af på menukortet, men mulighederne er dog stadig blevet begrænset, så alle retter bliver lavet spot on hver gang. 

I vil kunne finde den klassiske Spaghetti Carbonara og Spaghetti Bolognese blandt mere innovative retter som ‘Penne alle melanze’, som byder på penne med auberginer, løg, og rucola i tomatsauce, parmesanost og frisk basilikum.

Hos Bella Italia er der altså noget for både de voksne og børnene. 

Udover de klassiske pasta- og pizza muligheder, byder denne restaurant også på andre italiense alternativer, for dem som ønsker at prøve noget andet. 

Bella Italia har åbent for frokost mandag til lørdag fra kl. 12:00 - 14:30, og for aften mandag til søndag fra kl. 17:00 - 23:00.

Læs også om AXM her.

Den snaskede restaurant

Uanset hvilken større by du befinder dig i, er den snaskede og saftige burger altid at finde -og det altid gode valg, hvis ikke man ved hvad sulten lyster.

Kolding er selvfølgelig ikke anderledes, og her finder du blandt de mange restauranter burgerhuset ‘Burger Shack’. 

Kender du ikke allerede til Burger Shack, vil du gøre dig selv en stor tjeneste ved at prøve den af, mens du er på besøg i Kolding.

Denne restaurant byder på en menu de fleste aldre og pengepunge kan være med på, og vil absolut ikke være en skuffelse. 

Burger Shack har åbent mandag til søndag fra kl. 11:30 - 21:00. 

Vi håber vores guide hjalp dig til at finde din næste smagsoplevelse i Kolding - og måske fik dine tænder til at løbe i vand? 

I så fald er der blot at sige, velkommen og velbekomme.

Ejer du en restaurant, som skal til at ændre take away system, så læs mere her.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
Copyright © 2022 restaurantoversigten.dk