Opdateret januar 13, 2022 af Restaurantoversigten

Restaurant Odense

Lokation

Er du på udkig efter en god restaurant i Odense? Så skal du ikke nødvendigvis lede længe. Fyns hovedstad bugner af kulinariske mad- og smagsoplevelser - og flere besøgsværdige steder kommer hele tiden til. I denne restaurantoversigt tager vi dig en tur med igennem Odenses hyggelige og brostensbelagte gader til en smagsprøve af alt det, du kan glæde dig til, når du besøger brunsvigerens hjemby.
restaurant_odense

Bliv draget af de mange restauranter i Odense

Det er ikke kun Den Grimme Ælling, Den Lille Havfrue og Pigen med Svovlstikkerne, som Danmarks tredje største by har præsteret. For selv om København og Aarhus til tider overskygger den historiske by, der er omkranset af de fynske bøgetræer, har byen masser at byde på. Ser du dig omkring, vil du med stor sandsynlighed blive draget - og måske endda også en anelse sulten - af alle de lækre restauranter i Odense.

Lad os starte det samme sted, som du starter din morgen - ved morgenmaden.

En farverig bowl eller en sprød croissant?

På Albaniegade ligger Café Unika - en lille unik perle, der drives af tre søstre fra den fynske hovedstad. Caféen serverer komplette morgentallerkener, sunde morgenmadsbowls og til frokost kan det være svært ikke at blive fristet af deres berømmede trøffel toast. Tallerkenerne er farverige og det samme er dets indhold, der byder på kreative og nytænkende råvarer og ingredienser.

Med andre ord en restaurant i Odense, der bestemt er et besøg værd, når morgen- eller frokostsulten skal stilles.

Japansk restaurant i Odense

Elsker du japanske delikatesser, kan du ikke få nok af små anretninger og må køkkenet sammensætte menuen for dig? Kan du svare ja til ovenstående, så vil Goma med garanti ikke skuffe. Her kan du forkæle smagssanserne med østers, sushi, sashimi, tempura og meget mere. Den populære restaurant i Odense serverer japansk efter alle kunstens regler og det japanske koncept Omakase.

Moderne dansk mad

Hvad gør du, når du har lyst til dansk mad? Så besøger du Oluf Bagers Gaard, der ligger i udkanten af det historiske kvarter, hvor også H.C. Andersens hus er placeret. På den intime restaurant i Odense kan du nyde mad fra et moderne dansk køkken, med fokus på smag og kvalitet. 

Er I flere om bordet, er Oluf Bagers Gaard om nogen et besøg værd, hvis I skal besøge en god restaurant i Odense. Her serveres nemlig også retter i social dining stil, hvor maden er samlingspunkt for en hyggelig frokost eller aften i selskab med dem, du har med til bords.

Drøm dig til varmere himmelstrøg

Er udsigten til et besøg i støvlelandet uendeligt langt væk? Så er der gode råd at hente. På den italienske restaurant i Odense, Rosticceria serveres italiensk gastronomi, som sad du på et italiensk spisested. Du kan mærke varmen fra stenoven, imens de italienske strofer kastes gennem rummet, der giver genlyd og en higende trang efter at besøge spaghettiens hjemland.

Drømmer du om at sende både tanker og sanser en tur til varmere himmestrøg, så er Rosticceria et god bud, der hverken kræver en tur igennem paskontrollen eller en tur i den, til tider, turbulente italienske trafik.

Hvilken restaurant i Odense drømmer du om?

Nyt og moderne, japansk, dansk eller italiensk? Mulighederne for at gå på restaurant i Odense er mange, og det samme er muligheden for at spise godt. Om det så gælder god mad til en hyggelig middag i det private eller til en firmajulefrokost. Danskerne og den danske madscene har om nogen fået øjnene op for den fynske hovedstad, og flere og flere restauranter tilføjes til det spiselige verdenskort. 

Danmarks tredjestørste by er dog også meget mere end mad. Faktisk vil vi våge at påstå, at du kan få mange dage til at gå i den dejlige by. De historiske gader, den idylliske år, de gode muligheder for shopping - og så selvfølgelig den gode mad, er bare nogle af grundene til, at du bør besøge brunsvigerens hjemby. 

Leder du efter et billigt flyttefirma, så læs mere her. 

Er du på udkig efter god fitness, så se mere på Fysiq her.  

Søger du uddannelse indenfor kosmetik, så se mere her. 

Eller læs mere fra Eskildsmøbelpolstring om, hvordan du bedst ompolstrer dine møbler.

Har du altid gerne ville på grupperejser med dansk rejseleder, men har haft svært ved at finde det rigtige sted at booke, så skal du se mere på Alekos. 

Er du på udkig efter erhvervsleje, eller måske butikslokaler i København, så se mere på Respace.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
Copyright © 2022 restaurantoversigten.dk