Opdateret januar 5, 2022 af Restaurantoversigten

Restaurant Herning

Lokation

Er du på udkig efter en restaurant i Herning, så giver vi dig her en liste med vores go-to restauranter, som vi klart kan anbefale, at du lægger vejen forbi.
Restaurant Herning

Find Restauranter i Herning til enhver smag

Er du på udkig efter en restaurant i Herning, så giver vi dig her en liste med vores go-to restauranter, som vi klart kan anbefale, at du lægger vejen forbi.

Uanset om du leder efter inspiration til nye spisesteder i din hjemby, et sted at spise til din næste firmajulefrokost eller om du er på besøg i den hyggelige by kendt for sine events, kunst og andre oplevelser, vil du kunne finde en spændende restaurant blandt vores liste. 

Hvor finder du så den bedste burger i Herning? Eller måske du er på udkig efter en romantisk restaurant med middag for 2?

Ellers leder du efter den bedste bolognese på en italiensk restaurant. Dette finder du svar på, når vi inspirerer med vores go-to oversigt over de bedste restauranter i Herning - både til frokost og aftensmad. 

Forkæl dine smagsløg og nyd dit næste måltid i hyggelige omgivelser på en restaurant i Herning. 

Brunching i Herning

Er du ude efter en lækker brunch i byen, er Café Dyrbys på Torvet et oplagt valg til en hyggelig start på dagen.

Snup et sæde og oplev atmosfæren i cafeen, som befinder sig i midten af Herning - oplagt til starten på en shoppingdag. 

Den klassiske brunch består af scrambled eggs, bacon, brunchpølser, blåbær skyr m. frugter og ahornsirup, krydderskinke, chorizopølse, brie og amerikanske pandekager - mums!

Og ved siden af kan du vælge mellem en varm kop kaffe eller the, eller købe nogle kølige forfriskninger. 

Brunchen serveres mandag-fredag kl. 10.30 - 12.00 og hver lørdag og søndag som brunch buffet fra kl. 11-14.

Store eller små, røde eller gennemstegte.. Bøffer i Herning

I byen finder du en verden af forskellige bøffer, og du har derfor mange muligheder, hvis du værdsætter et godt stykke kød.

Så hvordan kan du bedst lide din bøf? Vi har flere forskellige steder, som vi kan anbefale, og som er vores go-to, når vi besøger Herning. 

A Hereford Beefstouw i Lund ved Herning er et oplagt valg, hvis du er ude efter nogle kvalitets bøffer. De ved, hvad de snakker om, når de snakker om kød.

I 2021 kunne de nemlig prale af 50 års jubilæum. 

På deres menukort finder du møre og saftige udskæringer for enhver smag. Tilhørende tilbyder de lækre forretter samt grøntsagssides som giver en god balance til måltidet.

Hvis du ikke vil gå på kompromis, har de også et udsøgt vinkort, som tilbyder kvalitetsvine fra hele verden. Her er kødet sandeligt i centrum, og du vil derfor få en fantastisk oplevelse på denner restaurant. 

Er du til et mere familie-venligt menukort og atmosfære, kan du besøge Bone’s, der ligger centralt i Herning på gågaden. Her må du ikke gå glip af deres originale spareribs med egen BBQ-marinade - vi lover at du får fedtede fingre. 

Her har du også muligheden for at spare lidt, ved enten at spise tidligt og gøre brug af Early-bird tilbuddet, eller hvis du er studerende får du på bestemte tidspunkter rabatten der hedder: Køb 1 og få 2. 

Saftige og snaskede burgere

Grillen burgerbar på Østergade er en restaurant, hvor du aldrig kan gå galt i byen med deres saftige burgere lavet på gode råvarer, og en god sprød pommes frites - alt sammen til en fair pris.

Faktisk kan du bestille en menu bestående af burger, fries & dip fra kun 89 kr.

De tilbyder både nem og hurtig takeaway, eller du kan spise i deres hyggelige restaurant i midten af Herning.

Du finder Grillen flere steder rundt omkring i Danmark, fx i København, Aarhus og Aalborg, hvilket må sige lidt om deres gode burger, som folk vender tilbage efter.

Et syditalienske landkøkken i Herning

Ristorante Ravello er opkaldt efter den charmerende by Ravello, som er beliggende på den smukke amalfikyst.

Ønsket med denne restaurant er at videregive det syditalienske landkøkken, som er baseret på friske og farverige grøntsager og urter, hvidløg, kapers, chili, oliven, mozzarella, kød, fisk, skaldyr, og hjemmelavet frisk pasta. Vores munde løber allerede i vand. 

Så har du brug for lidt sydlig stemning, når vejret er lidt for gråt, eller hvis det passer perfekt på en dejlig sommerdag, så vær sikker på at smutte forbi Ristorante Ravello. 

Vi håber du blev sulten efter at prøve noget nyt, og har lyst til at gå på opdagelse i Hernings gastronomiske univers. 

Velkommen og velbekomme.

Skal du have hjælp til klargøring af bil, så se mere her.

Læs også

Læs mere omkring teamudvikling og hvad I kan lave efterfulgt af et godt restaurantbesøg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
Copyright © 2022 restaurantoversigten.dk