Opdateret oktober 27, 2023 af Restaurantoversigten

Teamudvikling | Skab et godt arbejdsmiljø med aktiviteter

Teamudvikling

Den sjove teamudvikling

Det kan være at din virksomhed, arbejdsplads eller blot afdeling mangler en teamudvikling, så I alle individuelt og på tværs kan yde bedre og mere effektivt. Det kan gavne effektiviteten på en arbejdsplads, hvis du og dine ansatte har et stærkt sammenhold og det kan i gøre gennem diverse sjove firmaaktiviteter.

Hvis du ikke selv er eksperten og er skarp på at få planlagt de helt perfekte firmaaktiviteter, så kan du kontakte en virksomhed som Pulsevent, der er eksperter og uddannet i netop at sammensætte det helt rette program med sjove og udfordrende aktiviteter, så I fremmer jeres teamudvikling.

Teamudvikling kan ske på mange måder

Ikke ét team eller afdeling er ens, og derfor skal der også skræddersyes præcis det forløb eller dag, der skal til for at I gennemgår en god teamudvikling. Alle forløb kan varierer i tid, niveauer, fysiske omstændigheder og placering, og derfor vil alle former for teamudvikling veksle.

Dog kan vi hjælpe dig med nogle af de tiltag og initiativer som blandt andet Pulsevent tilbyder deres kunder. Der er alt fra sjove udendørs og indendørs aktiviteter og teambuilding til workshops og foredrag.

Pulsevent elsker at lege, og de mener at leg er for alle aldre. Uanset hvordan jeres team er sammensat af personligheder, så er der en mulighed for jer og en teamudvikling - på jeres præmisser. De skræddersyr aktiviteter.

Indendørs aktiviteter

Af indendørs aktiviteter bevæger de sig både indenfor rolige og faglige aktiviteter, som fremmer teamudvikling. Det kan være alt fra foredrag og konferencer til workshops, hvor I sammen ser ind i en teamudvikling på tværs af grupper og afdelinger - alt efter hvad I har behov for.

Hvis I skal have mere puls i blodet, kan Pulsevent kraftigt anbefale at få indlagt aktiviteter i løbet af den faglige dag, så du sætter gang i blodomløbet og skaber ilt til hjernen. Det kan gavne de fleste foredrag og workshops. Det behøver ikke være de helt store aktiviteter, men små fysiske indspark er effektivt.

Som en mere dag kan du også få planlagt diverse konkurrencer, sportsgrene og lege for at sætte gang i jeres teamudvikling. De er innovative og dygtige til netop at sætte det perfekte program for jer.

Skal det være alt andet end fysisk, kan I, som team, også vælge at have jeres teamudvikling på et kreativt værksted som the Fiddlery, hvor du kan få lov til at udfolde dine kreative evner med maling på keramik, maling på lærred og meget mere.

Udendørs aktiviteter

Hvis du er mere til at I på jeres dag, med fokus på teamudvikling, skal have vind i håret og gang i blodomløbet, så har Pulsevent også et utal af aktiviteter, hvor alle kan være med. Der findes fra alt mellem de fysisk hårde aktiviteter til de mere hjernevridende aktiviteter.

Dit team og dig kan blandt andet prøve kræfter med holdorientering, som er et orienteringsløb, som du skal løbe i hold og hvor I i fællesskab skal løse opgaver løbende. I samme kategori har de også deres pulsrace, som er et konkurrerende løb, hvor man i hold løser opgaver og foretager teambuilding undervejs.

Det fede ved udendørs teamudvikling hos Pulsevent er, at der er: 

  • Plads til at udfolde sig
  • Massevis af muligheder
  • Frisk luft
  • Ubegrænsede arealer
  • Forskellige terræner
  • Solskin
  • Sjove aktiviter i flere sværhedsgrader

Lyder det som noget for dig og dine ansatte, så kan I altid kontakte dem for at høre mere om dit næste firmaarrangement.

Se også Psykoterapi i København K her.

Gør du brug af en elektrisk markise? Læs mere her.

Hvis du søger udfordringer, kan du altid tage et duelighedsbevis hos speedbaaden.dk.

Vil du prøve noget helt nyt, så tag en pilotuddannelse i Spanien som en enten erhvervs- eller privatpilot.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
Copyright © 2022 restaurantoversigten.dk