Opdateret oktober 30, 2023 af Restaurantoversigten

Take away system København | Gør din service effektiv og god

Take away system København

Mangler du take away system til din restaurant i København?

På restaurant oversigten ved vi, at den nye online tid vi lever i kalder på mere take away, og flere og flere madglade gæster benytter sig at take away. Derfor må restauranterne omstille sig og gøre sig klar på at leverer deres mad hjem til folket.

Der er i samme omgang kommet høje forventninger til din restaurants take away system, efter Wolt er kommet til, da de formår at have et intuitivt og tilgængeligt system, som de fleste kan navigere i. Det kan være svært selv at stå for sit take away system i København, og derfor kan vi anbefale at få hjælp fra professionelle til dit take away system.

Der findes adskillige virksomheder i København, som hver især udbyder disse software til at give overblik, men vores favorit er Mealo, som både tilbyder en fremragende software men også leverer unikke design skræddersyet til deres kunder.

Fordele ved Mealo

Der er mange gode fordele ved at vælge Mealo, fremfor så mange andre take away systemer. Med dette system får du nemlig ikke bare en overskuelig platform, men også:

  • Rådgivning i e-commerce og digitalisering af handel
  • Ingen binding
  • Datadrevet take away system uden kommision
  • Fuld adgang til eget data

Hvis dette ikke overbeviser dig, kan du også med fordel læse mere om det gode system på deres egen side. Her beskriver de alt det, du bør vide - herunder implementering, brug og meget mere.

Du kan også vælge at gå med et andet system, hvis du ikke ser Mealo, som værende det rette for dig. Der findes nemlig mange gode muligheder derude. Vi anbefaler dog netop dette take away system. Flere større kæder og restauranter anvender allerede dette system, herunder: 

  • Grillen Burgerbar
  • Iki Sushi
  • Azzura Ristorante Italiano

Læs her omkring den bedste måde at lave mad på.

Nem og forståeligt take away system i København

Mealo formår at skabe et velfungerende system gang på gang. De står både for opsætning af teknikken i din restaurant, udlevering af udstyret og klæder dit personale på til at kunne bruge det bedst muligt og effektivt.

Dette system gør det muligt for dine gæster i København både at betale med mobilepay og kort, så det bliver så let som muligt. Du vil adgang i alle dine indsigter angående køb og bestillinger og hver uge udbetaler de din omsætning til dig.

Book en demo og prøv det allerede i dag - den første måned er gratis.

Find også massivt sildebensgulv her. 

Find en rundrejse til Malaysia her.

Læs mere om voice over og speak på stemmebasen.dk

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
Copyright © 2022 restaurantoversigten.dk